René ankersmit

Deze multitasking techneut is naast mede eigenaar van A&P de drijvende kracht achter de metaalbewerkingstak. En ook op kantoor is René vaak genoeg te vinden voor het uitbrengen van op maat gemaakte offertes en een deel van de boekhouding. Dat René het meest in de werkplaats te vinden is verwonderd niemand terwijl ook het onderhouden van machines bij onze klanten een belangrijk deel van zijn werk is.

T: 06-12912419
E: info@aenp.net

Henk Prinsen

De enorme drive om zijn autocross passie ook met andere te delen maakte dat Henk Prinsen samen met zijn broer René nu mede eigenaar is van A&P. De autosport afdeling van A&P is dan ook de specialisatie van Henk en zowel nationaal als internationaal hebben onze frames al voor topprestaties gezorgd. Naast de framebouw is Henk ook een specialist als het gaat om versnellingsbakken. Controle en aanpassingen aan bakken is specifieke kennis die Henk aan boord heeft. Dat hij ook in de metaalbewerking zijn mannetje staat zal ook niemand verbazen.

T: 06-51794364
E: henk@aenp.net

Grietje Prinsen

Als er iemand multifunctioneel is en moet zijn binnen het bedrijf is het Grietje Prinsen wel. De vrouw van Henk leidt licht administratief werk  in goede banen en ook de postafdeling maakt daar onderdeel van uit. Dat ze hiernaast ook schoonmaken tot kunst heeft verheven is mooi mee genomen.  En als de nood aan de man is springt Grietje ook in de werkplaats bij als er lichte metaal werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

T: 06-20848890
E: henk@aenp.net

Kevin Uenk

“Mag ik bij A&P mijn eindstage uitvoeren?” Dat is de vraag die Kevin Uenk stelde aan het begin van 2016. Voor Kevin is er een uitzondering gemaakt en zijn wij beoordeeld door een hoogleraar. Hij is afgestudeerd autotechnisch ingenieur aan de HAN in Arnhem en tekende in november zijn contract bij A&P Metaalbewerking. Onlangs heeft Kevin zijn kennis verbreed in Engeland. Hij heeft daar de Master of science in advanced motorsport engineering afgerond en mag zichzelf nu een race engineer noemen! Binnen het bedrijf tekent hij verschillende projecten die o.a. doorgestuurd kunnen worden daar de CNC freesbank. Het hele proces van begin tot eindproduct is mede door Kevin verbeterd en versneld.

T: 06-11986502
E: engineering@aenp.net