A&P Metaalbewerking is een flexibel en modern metaalbewerkingsbedrijf met als specialisatie verspanende bewerkingen. Van eenvoudig boor- en tapwerk tot complex draai- en freeswerk behoort tot het uitgebreide scala aan mogelijkheden binnen deze tak van A&P wat ook nog eens gecombineerd kan worden met klein constructiewerk.

Dat allerlei soorten materialen zoals staal, RVS en aluminium gelast moeten kunnen worden is voor ons een wereld die geen geheimen meer kent waardoor we uitermate allround zijn geworden.

Ook hebben we ruime ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van machines en apparaten. Prototype bouw is ook een onderdeel waar we veelvuldig mee te maken hebben naast onderdelenfabricage en plaatbewerkingen.

Producten en diensten levert A&P Metaalbewerking aan zowel bedrijven als particulier. Doorgaans gaat het werk om relatief klein opdrachten die echter wel een spoedeisend karakter kunnen hebben.

Niet alleen maken en leveren wij producten volgens tekening of schets, maar denken tevens met u mee over uw ontwerp of idee.